Wizard Animation
Col·lectiu MEF



Free Blog Content

martes, 25 de marzo de 2008

A TREBALLAR!!!


CHILDTOPIA

Aquí us invitem a un programa web molt divertit, on podeu trobar un gran ventall de recursos educatius que podreu utilitzar d’una forma molt dinàmica i creativa. Són jocs i activitats per als nens i també són idees que poden servir per als mestres a l’hora de crear jocs. Aquí tenim un exemple del que podem trobar en aquesta màgnifica web: Jocs de varis tipus, activitats per apendre a dibuixar formes, números, lletres, manualitats, contes, fitxes educatives, comprensió oral i escrita...

http://childtopia.com/index.php?newlang=cat

3 comentarios:

neus i núria dijo...

Hola Gemma i Laura! Moltes gràcies per la invitació al vostre blog, tot un honor compartir aquest espai amb vosaltres.
He visitat la pàgina web de jocs i penso que mitjançant el joc els nens poden arribar a aprenentatges molt significatius que els facin reflexionar i adaptar continguts teòrics treballats a l'aula. El joc és una forma d'aprenentatge molt útil que enriqueix molt a l'alumnat, i ofereix uns moments molt divertits. Molta sort per treballar en el blog. Ànims!
SALUTACIONS!

n.ú.r.i.a.b.p

Janaina Minelli de Oliveira dijo...

Hola chicas,
¡Felicidades por vuestro trabajo! Está muy bonito y he visto que proponeis cosas interesantes y recursos útiles. ¡Seguid trabajando!

Ceip Volerany dijo...

Primer de tot, moltes gràcies per la vostra visita al blog.
Aquesta web que hem penjat la vam trobar molt interessant, per això la vam afegir al nostre blog. Ja hem vist que l'heu visitat, i heu pogut comprovar la quantitat d'activitats, i jocs que aporta, d'una manera molt motivadora alhora que anem aprenent un mun de coses.
En fi, moltissimes gràcies per la vostra aportació, i esperem que ens aneu visitant.
Adeu

BUSCA TIC



Grab this swicki from eurekster.com